SuperGeboorteKaartjes.nl

Ben je op zoek naar een uniek geboortekaartje voor jullie pasgeboren kindje? Bij SuperGeboorteKaartjes.nl hebben we een ruime collectie geboortekaartjes waaruit je kunt kiezen. Of je nu op zoek bent naar een hip, stoer, oldschool of modern geboortekaartje, wij hebben het allemaal. Kies je favoriete ontwerp en personaliseer deze met je eigen teksten en wensen.

Bij ons kun je ook een voorbeeldkaartje als proefdruk aanvragen, zodat je de kleuren van het kaartje en de kwaliteit van het papier kunt beoordelen voordat je bestelt. Als je nog speciale wensen hebt, laat het ons dan weten via e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om deze te bespreken. Bij SuperGeboorteKaartjes.nl streven we ernaar om het geboortekaartje van jullie kindje een bijzondere herinnering te maken!

Als je kindje geboren is, kun je de ontbrekende gegevens per e-mail of WhatsApp aan ons doorgeven. Wij maken dan een nieuwe opzet en na jouw akkoord gaat alles naar de drukker en vervolgens met de post mee. De levertijd van de kaartjes is afhankelijk van de dag en het tijdstip dat de gegevens worden doorgegeven. Over het algemeen gaan de kaartjes nog dezelfde werkdag met de post mee, anders de eerstvolgende werkdag. Houd er rekening mee dat de kleur van het geboortekaartje mogelijk iets kan afwijken van de schermafbeelding.

Wil je een uniek geboortekaartje bestellen voor jullie kindje? Neem dan een kijkje op SuperGeboorteKaartjes.nl en laat ons weten wat je wensen zijn via e-mail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Email: info@SuperGeboorteKaartjes.nl
Mob en Whats-App: 0619744405

SuperGeboortekaartjes is onderdeel van:

JM Studio
KvK Eindhoven  77750527
BTW NL 104130258B02
RABO NL13RABO0350030820